5 Simple Techniques For ایمپلنت رشت

ایمپلنت دندان درمانی با بیشترین شباهت به دندان طبیعی می باشد که در بین رقبای خود بیشترین زیبایی ، استحکام و طول عمر را دارا می باشد.

ساخت سرجیکال گایدهای جراحی برای تمام بیماران (با این کار بدون هیچگونه جراحی باز ایمپلنتها را در فک بیمار قرار می‌دهیم که کمترین خطا و بیشترین کارایی ساپورت پروتز (دندان‌های آینده) جهت قرارگیری در یک اکلوژن مناسب ( ارتباط دندانهای هر دوفک ) را دارد

ایمپلنت دارای چهار چوب راموس: ایمپلنت دارای چارچوب راموس زمانی کارایی دارد که استخوان فک پایین بیمار بسیار نازک است و نمی توان از ایمپلنت های ریشه ای شکل استفاده کرد.

من درباره ایمپلنت های یک روزه یا فوری زیاد شنیده ام . میشه بهم بگین ایمپلنت فوری چیست ؟

از جمله کتاب‌هایی که دکتر غفوری به چاپ رسانده اند می‌توان به: کتاب آشنایی با درمان‌های دندان پزشکی، کتاب روش‌های نوین خارج کردن و جراحی دندان و … اشاره نمود.

امکان مشاهده ی کمیت، کیفیت و حجم استخوان موجود را فراهم می کند و در صورت نیاز مکان های جایگزین مناسب برای کاشت ایمپلنت را تعیین می کند.

لازم به ذکر است هزینه انجام جراحی ایمپلنت توسط متخصص و دندانپزشک عمومی تفاوت دارد و ممکن است در محاسبه هزینه ایمپلنت شما موثر باشد که این هزینه ارزشش را خواهد داشت و کیفیت ، طول عمر و درصد موفقیت ایمپلنت شما را بالا می برد.

سینوس لیفت و پیوند استخوان دو عامل مهم در هزینه قیمت ایمپلنت نهایی شما دارد و به طور غیر مستقیم بر روی آن تاثیر می گذارد.

برای تصمیم گیری بین ایمپلنت یا دندان مصنوعی میتوانید علاوه بر بهره مندی از توصیه های پزشک مربوطه سقف بودجه ای را که در نظر گرفته اید نیز در نظر بگیرید. در این روش میله های فلزی به طور مستقیم به ایمپلنت با استفاده از یک جراحی ساده پیچ می شوند. به دلیل اینکه این روش به طور کافی استحکام لازم را دارد در جویدن مواد غذایی سفت هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت.

که همان تاج ایمپلنت می باشد. شکل ظاهری تاج ایمپلنت مانند سایر دندان های طبیعی

همچنین روکش های ایمپلنت نیز دارای انواع مختلفی مانند زیرکنیا ، پی اف ام و ایمکس موجود می باشند که دارای کیفیت و هزینه های متفاوتی می باشند که وابسته به نیاز خود به استحکام و زیبایی می توانید آن ها را با مشورت پزشک انتخاب کنید.

پیشنهاد می‌کنیم ویدیوی کوتاه زیر را برای آشنایی با فضای

نیاز به ترمیم در فواصل معین به علت ساییدگی های ضمائم آن، بخصوص در صورتی که پروتز با زائده های مگنتی به ایمپلنت متصل شده باشد.

جایگذاری مناسب ایمپلنت را مشخص کرده و احتمال آسیب را با استفاده از تصویربرداری واضح از ساختارهای آناتومیکی مثل ریشه های مجاور، غشای سینوسی، اعصاب و عروق خونی به حداقل می مرجع رساند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *